Welke SuccesPlanner past bij mij? We krijgen vaak de vraag, welke SuccesPlanner past bij mij? Wat zijn de verschillen en welke planner sluit het best aan bij mijn dagelijkse bezigheden? Om de beste keuze voor jezelf te maken, zetten we in deze blog al onze planners en de verschillen op een rijtje. Welke je ook kiest, al onze planners hebben twee vaste onderdelen: een lifecoach op papier met een duidelijk stappenplan én een agenda-overzicht met ruimte voor zowel professionele als persoonlijke to do's. Ze bevatten allemaal de SuccesPlanner-essentie: meer structuur en rust in je hoofd, een beter overzicht, werken aan een bewuster leven en excelleren op persoonlijk en professioneel vlak.Hieronder een handig overzicht met de belangrijkste verschillen:

1. Cover-uitvoering: We hebben drie planners waaruit je kunt kiezen, de jaarplanner, de ongedateerde planner en de academische planner. Elk planner is beschikbaar in meerdere cover-uitvoeringen. Voor de jaarplanner en de ongedateerde planner heb je dit jaar keuze uit 7 uitvoeringen, voor de academische planner kies je uit 3 covers.
2. Startdatum: Onze planners zijn perfect voor iedereen die bewust met tijd om wil gaan, zoals coaches, ondernemers, ouders, vrije beroepen, kappers en creatieve geesten. Onze planners zijn als een lifecoach op papier, met een duidelijk stappenplan én een agenda-overzicht met ruimte voor zowel professionele als persoonlijke to do's. Het belangrijkste inhoudelijke verschil tussen onze planners is de startdatum: de jaarplanner loopt van 1 januari tot en met 31 december en is geschikt voor iedereen die in kalendermaanden telt. Bij de ongedateerde planner vul je zelf de maanden en data in, zodat je kunt kiezen in welke maand je start. Deze planner bevat aan het begin invultips voor hoe je er best aan begint, dus neem deze zeker even door. En de academische planner is ideaal voor iedereen die in schoolmaanden plant, zoals leerkrachten, studenten, secretariaatsmedewerkers, logopedisten, zorgcoördinatoren, enz. Deze planner loopt van 1 augustus tot en met 31 juli, zodat je een volledig schooljaar kunt plannen. Al onze planners tellen 12 maanden en zijn ontworpen om jou te helpen je tijd bewust en efficiënt te beheren en je doelen te behalen.

3. Weekoverzichten: in de weekoverzichten zijn er verschillen in de tijdsindeling. Bij elke dag staat er bovenaan een vakje. In de gewone en ongedateerde SuccesPlanner staat hier het woord ‘focus’ bij. In de academische planner is dit weggelaten en is het vakje groter gemaakt, zodat er meer schrijfruimte is voor leerkrachten om afwezigheden, benodigdheden, kopieën of andere praktische informatie te noteren. Ook het uurschema verschilt, in de academische planner begint de dag om 8 uur in plaats van om 7 uur, wat beter aansluit bij de schooltijden, de dagen eindigen in alle planners om 21.30 uur. En bij de wekelijkse vakjes zijn er in de academische planner twee vakjes voor deadlines en projecten, terwijl deze in de andere twee planners dienen voor ‘dingen om te onthouden’. Tot slot hebben we in de academische planner het woord ‘school’ toegevoegd aan ‘to-do professioneel’, om specifieker in te spelen op de behoeften van wie in het onderwijs werkt of actief is. Een extra voordeel is dat alle planners ook een volledige dag wijden aan zaterdag en zondag in de agenda. Zo kun je jouw weekend net zo efficiënt plannen als de rest van de week.
4. Mijn dossiers: Elke SuccesPlanner bevat drie dossiers. De dossiers van de jaarplanner en de ongedateerde zijn grotendeels gelijklopend en richten zich op time-management en het verhogen van je productiviteit. In de academische planner zijn de dossiers meer gericht op school en hoe je daar bewust met je tijd om kunt gaan, met onderwerpen zoals ‘Mijn leerproces’ en 'Mijn school en ik'. In alle planners is het dossier 'Mijn levenswiel' al jaren een vast onderdeel van de SuccesPlanner. Met het levenswiel krijg je inzicht in verschillende aspecten van je leven en kun je eenvoudig zien waar je tevreden over bent en waar je misschien nog aan wilt werken. Om het nog makkelijker te maken, hebben we een handig stappenplan toegevoegd. Zo kun je stap voor stap jouw eigen levenswiel vormgeven. 
Opgelet: De dossiers kunnen wijzigen in de nieuwste editie!
5. Varia: In de academische planner vind je achteraan ook vier lege lesroosters terug. In de andere planners vind je op deze plaats een wereldkaart en een tabel met maanstanden terug.

6. Extra tools pagina's: Tot slot, voor iedereen die zijn/haar SuccesPlanner graag wat persoonlijker maakt aan de binnenzijde zodat hij nog beter past bij jou en de job die je doet: achteraan of na elke maand kun je in elke planner de lege pagina’s gebruiken om extra tools toe te voegen. Op onze website vind je meer dan 40 gratis downloads die je eenvoudig zelf kunt uitprinten en in je planner kunt plakken. Voorbeelden van tools: Vergaderlijsten, lesroosters, een gezondheidstracker, tools voor ondernemers, kleurplaten, poetsschema’s, … Heel handig als je meerdere jobs of hobby’s combineert die elk een beetje een andere indeling vragen. Geen zin om te knippen en plakken? Op onze site vind je voorgesneden blanco A4-stickervellen, perfect op maat om de extra tools die jij nodig hebt in te plakken in je SuccesPlanner.

Het lijkt misschien alsof er veel verschillen zijn tussen de verschillende planners, maar eigenlijk zijn ze voor 95% hetzelfde, omdat ze ook allemaal hetzelfde doel hebben: jou motiveren en laten groeien en ervoor zorgen dat je jezelf niet voorbij holt.
 
Je vindt het volledige aanbod planners hier!

Als je dit artikel interessant vond zijn dit misschien ook leuke artikels voor je:
Ken je deze SuccesPlanner producten al?


Met onze maandtabstickers creëer je in je planner of notebook een handige workflow en nog meer overzicht.Met deze semi-transparante bolletjesstickers of dots duid je gemakkelijk afspraken
aan in je SuccesPlanner.
Je kunt je SuccesPlanner ook een persoonlijke touch geven met je initialen, je naam, slogan of hashtag erop. Je kan kiezen uit diepdruk of foliedruk. Personaliseren kan al vanaf 8 euro. 
      01-07-2024 10:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.