Een SuccesPlanner als bedrijfsgeschenk: Je medewerkers tonen dat je hen waardeert is van groot belang. Bij Accent begrijpen ze dit heel goed. Accent is een Belgisch uitzendbureau dat 1200 eigen werknemers telt, verspreid over zo'n 300 kantoren. Elke nieuwe medewerker ontvangt bij de start van hun nieuwe baan een SuccesPlanner als welkomstgeschenk.

We vroegen aan Accent waarom ze die keuze maakten:

"Bij de start van een nieuwe job komt zowel op professioneel als op persoonlijk vlak veel kijken. Mensen weten vaak niet waar ze het eerst aan moeten denken. In het kader van ons interne welzijnsbeleid en de strijd tegen burn-out en ziekte, schenkt Accent aan elke nieuwe medewerker een SuccesPlanner. De SuccesPlanner helpt onze nieuwe medewerkers hun gedachten te ordenen en hun doelen scherp te stellen. De feedback die we krijgen is alvast heel positief."

Charlotte Pannemans werkt bij Accent. We polsten naar hoe zij de waardering van haar werkgever ervaarde en op welke manier zij de SuccesPlanner in haar dagelijks leven gebruikt.

"Dankzij Accent kreeg ik de SuccesPlanner als geschenk bij de promotie naar mijn nieuwe functie, en ik ben er meteen mee aan de slag gegaan!

Waarom? Omdat ik een gestructureerde aanpak nodig heb om mijn doelen te stellen én te bereiken. Deze planner biedt alles wat ik nodig heb: jaarlijkse doelstellingen pagina's, maandelijkse overzichten en ruimte voor week/dag planning.
Plus, een geweldige toevoeging: persoonlijke en professionele to do's onder de weekplanning! 

Mijn favoriet? De maandelijkse reflectie pagina, waar ik kan terugblikken op mijn prestaties en lessen kan trekken voor de toekomst. Het gebruik van de SuccesPlanner maakt mijn doelen concreet en verdeelt ze in haalbare taken, waardoor mijn focus en discipline toenemen, en mijn productiviteit stijgt!
Deze planner helpt niet alleen mijn werk, maar ook mijn privéleven in balans te houden. Voorheen had ik aparte agenda's, maar nu kan ik alles op één plek noteren.
Efficiënter én meer plaats in mijn handtas!

Ja, ik raad de SuccesPlanner zeker aan als welkomstgeschenk voor nieuwe medewerkers! Het is niet alleen een instrument, maar ook een mindset: het gaat niet alleen om het plannen van taken, maar ook om proactiviteit en persoonlijke groei.
Elke werknemer verdient dat!"

Ook je waardering tonen aan je medewerkers of klanten? Vanaf tien planners geniet je van staffelkortingen. Vanaf veertig planners is het mogelijk om je logo op de cover te laten plaatsen. Ook de naam van je medewerker kan op de cover, dat maakt het extra persoonlijk. Voor meer info, stuur ons gerust een mailtje: info@succesplanner.com

      17-04-2024 16:11     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.