VEELGESTELDE VRAGEN


Hieronder vind je een aantal antwoorden op veelgestelde vragen.
 


Over de SuccesPlanner

 
Zijn jullie producten beschikbaar in andere talen?
Voorlopig zijn onze SuccesPlanners enkel beschikbaar in het Nederlands. Onze SP Notes (notitieboek) bevat uiteraard niet veel tekst, maar de tekst die erin staat is wel in drie talen: Nederlands, Engels en Frans.

Hebben jullie ook een app?
Nee, wij denken net dat door alles neer te schrijven in een boek, je bewuster gaat bezig zijn met je leven en je tijd. Je creatief proces wordt versterkt en je dromen en doelen krijgen meer vorm.

Zijn jullie producten ook in de winkel te koop?
Over het algemeen niet. Soms doen we wel eens een korte samenwerking met een fysieke winkel, maar dat is meestal enkel tijdelijk. 

Kan ik de planner ergens inkijken?
Je kunt iedere planner 'doorbladeren'. De links hiervoor vind je per product in de productomschrijving.

Waar wordt de planner geproduceerd?
Wij werken voor de productie enkel samen met partners in België en Nederland, de planner wordt dus lokaal gemaakt.

Ik zou dolgraag met SuccesPlanner samenwerken. Staan jullie hiervoor open?
Uiteraard! Stuur gerust een mailtje naar info@succesplanner. com. Wij krijgen wekelijks heel wat aanvragen om samen te werken. We kunnen helaas niet op alle aanvragen ingaan. Als je ons mailt, vertel ons dan zeker wat meer over jezelf en je doelgroep, met welke producten jij feeling hebt en waarom jij een goede ambassadeur voor ons producten zou zijn
 


Over bestellingen


Krijg ik een mailtje nadat ik een bestelling geplaatst heb?
Ja, vlak na je bestelling krijg je een automatische bestelbevestiging. Zo weet je zeker dat je order goed verlopen is. Geen bevestiging gehad? Check dan je ongewenste mail. Als ook daar niet te vinden is, is de kans groot dat er een typfoutje geslopen is in het mailadres dat je hebt doorgegeven. Stuur ons gerust een mailtje via info@succesplanner.com en we kijken het voor je na!

Hoelang duurt het vooraleer ik mijn planner ontvang?
Wij doen wekelijks een aantal keren een verzending. Alle producten worden binnen de 3 tot 5 werkdagen verzonden, tenzij anders vermeld (vb. bij een pre-order of een personalisatie)

Wordt mijn planner verstuurd als een brievenbuspakje of als een pakket?
Kleinere bestellingen woden ingepakt als brievenbuspakje. De postbode kan hem dus in je brievenbus stoppen. Grotere orders versturen we als pakket. Je ontvangt een automatische mail met de track & trace code.
 
 

Voor bedrijven


Geven jullie kortingen op grotere aankopen?
Ja! Bij elke aankoop van 10 planners krijg je een 11e gratis en is de verzending gratis. Voor grotere oplages, stuur ons zeker een bericht.

Personaliseren jullie ook planners?
Yes! Hier lees je er meer over!

Kunnen jullie een lezing of workshop komen geven op mijn bedrijf?
We worden steeds vaker gevraagd om op bedrijven lezingen te geven rond doelen stellen, balans creëren, anders omgaan met tijd, enz. Wij noemen deze onze 'Inspiratiesessies'. Deze zijn zowel mogelijk in het Engels als in het Nederlands. Ook geven we interactieve workshops aan de hand van de SuccesPlanner. Voor meer inlichtingen kun je ons mailen op info@succesplanner.com.

Ik heb een bedrijf in Nederland. Kan ik een aankoop doen zonder btw (intracommunautaire regeling)?
Wij zijn een Belgische onderneming. Als je als Nederlandse onderneming over een actief btw-nummer beschikt, kun je dit ingeven in onze webshop. Je betaalt dan geen btw aan ons en het te betalen bedrag wordt aangepast. Voor Belgische ondernemingen geldt de gewone regeling. Zij kunnen de btw terugvorderen via hun kwartaalaangiftes.
 
 

Over retourneren


Kan ik de planner retourneren als ik niet tevreden ben?
Als je om één of andere reden niet tevreden bent en de planner wil terugsturen, kan dat. Voorwaarde is wel dat dit binnen de twee weken gebeurt en dat de planner in nieuwstaat is gebleven. Draai de producten terug in de (bubbel)folie waarin ze opgestuurd zijn, zodat de hoekjes mooi blijven. Steek ook een papiertje bij het pakket met je naam en ordernummer, zodat wij weten van wie het pakket komt.
Wij bezorgen je het volledig aankoopbedrag terug, inclusief de kosten voor het opsturen. De kosten om het aan ons te retourneren zijn voor eigen rekening. Je kunt de planner terugsturen naar: SuccesPlanner, Sint-Ursulastraat 1, 3740 Bilzen (België).
Opgelet: gepersonaliseerde producten kunnen logischerwijs niet geretourneerd worden.

Kan ik mijn pasgeleverde planner omruilen voor een andere kleur of editie?
Omruilen kan wat ingewikkeld worden. We raden je aan om je planner te retourneren zoals hierboven staat uitgelegd en een nieuwe planner te bestellen in de kleur of editie die je wenst.
Heb je bijkomende vragen, lees zeker even onze algemene voorwaarden en herroepingsvoorwaarden

 

Bij andere vragen, stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website.