VEELGESTELDE VRAGEN


Hieronder vind je een aantal antwoorden op veelgestelde vragen.
 


Over de SuccesPlanner

 
Is de planner beschikbaar in andere talen?
Voorlopig zijn we enkel beschikbaar in het Nederlands.

Hebben jullie ook een app?
Nee, wij denken net dat door alles neer te schrijven in een boek, je bewuster gaat bezig zijn met je leven en je tijd. Je creatief proces wordt versterkt en je dromen en doelen krijgen meer vorm.

Is de planner ook in de winkel te koop?
Nee, we geloven dat er een verhaal bij onze planner komt kijken, wat soms moeilijk over te brengen is via een winkelrek.

Kan ik de planner ergens inkijken?
Op de pagina "Bestellen" vind je per product een heleboel foto’s die een goed beeld geven van wat je mag verwachten.

Waar wordt de planner geproduceerd?
Wij werken voor de productie enkel samen met partners in België en Nederland, de planner wordt dus lokaal gemaakt.

Ik zou dolgraag met SuccesPlanner samenwerken. Staan jullie hiervoor open?
Kom zeker met ons in contact, zodat we naar jouw plannen kunnen luisteren!
 


Over bestellingen


Krijg ik een mailtje nadat ik een bestelling geplaatst heb?
Ja, vlak na je bestelling krijg je een automatische bestelbevestiging. Zo weet je zeker dat je order goed verlopen is.

Hoelang duurt het vooraleer ik mijn planner ontvang?
Wij doen wekelijks een aantal keren een verzending. Wat betreft de Nederlandse planners kan het soms enkele dagen langer duren, omdat we deze planners verzamelen en wekelijks naar Nederland rijden. Op die manier kunnen we jou de goedkoopst mogelijke zendingskosten aanrekenen. Alle planners worden binnen de 3 tot 5 werkdagen verzonden.

Wordt mijn planner verstuurd als een brievenbuspakje of als een pakket?
Verzendingen van één exemplaar worden ingepakt als brievenbuspakje. De postbode kan hem dus in je brievenbus stoppen. Verzendingen vanaf twee exemplaren worden verstuurd als pakket.
 
 

Voor bedrijven


Geven jullie kortingen op grotere aankopen?
Ja! Bij elke aankoop van 10 planners krijg je een 11e gratis en is de verzending gratis. Voor grotere oplages, stuur ons zeker een bericht.

Personaliseren jullie ook planners?
Het is mogelijk om een zogenaamde sleeve rond de planners te voorzien, die een logo of een andere opmaak bevat. Een voorbeeld hiervan kun je zien op het pinterestbord 'Pimp your planner', dat je hier terugvindt. Ook kunnen wij zorgen voor gepersonaliseerde inserts aan de binnenkant van de kaft (voor- en/of achterkant, ingeplakt) en value cards (boekwijzers). Dit is mogelijk vanaf een oplage van 25 stuks. Voor prijzen en meer info kun je ons mailen op info@succesplanner.com. De cover personaliseren kan niet.

Kunnen jullie een lezing of workshop komen geven op mijn bedrijf?
We worden steeds vaker gevraagd om op bedrijven lezingen te geven rond doelen stellen, balans creëren, anders omgaan met tijd, enz. Wij noemen deze onze 'Inspiratiesessies'. Deze zijn zowel mogelijk in het Engels als in het Nederlands. Ook geven we interactieve workshops aan de hand van de SuccesPlanner. Voor meer inlichtingen kun je ons mailen op info@succesplanner.com.

Ik heb een bedrijf in Nederland. Kan ik een aankoop doen zonder btw (intracommunautaire regeling)?
Wij zijn een Belgische onderneming. Als je als Nederlandse onderneming over een actief btw-nummer beschikt, kun je dit ingeven in onze webshop. Je betaalt dan geen btw aan ons en het te betalen bedrag wordt aangepast. Voor Belgische ondernemingen geldt de gewone regeling. Zij kunnen de btw terugvorderen via hun kwartaalaangiftes.
 
 

Over retourneren


Kan ik de planner retourneren als ik niet tevreden ben?
Als je om één of andere reden niet tevreden bent en de planner wil terugsturen, kan dat. Voorwaarde is wel dat dit binnen de twee weken gebeurt en dat de planner in nieuwstaat is gebleven. Wij bezorgen je het aankoopbedrag terug. Je kunt de planner terugsturen naar: SuccesPlanner, Sint-Ursulastraat 1, 3740 Bilzen (België).

Kan ik mijn pasgeleverde planner omruilen voor een andere kleur of editie?
Omruilen kan wat ingewikkeld worden. We raden je aan om je planner te retourneren zoals hierboven staat uitgelegd en een nieuwe planner te bestellen in de kleur of editie die je wenst.
Heb je bijkomende vragen, lees zeker even onze algemene voorwaarden en herroepingsvoorwaarden

 

Bij andere vragen, stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website.