Zelfklevende accessoires voor je planner!


Weergave:
 


Bezig met laden...
Een doosje met zes koningsblauwe inktpatronen van het merk Pelican. Geschikt voor de vulpen uit onze "You are gold"-collectie.
Penhouder
€ 2,45
Zelfklevende penhouder die past in de SuccesPlanner en SP Notes. Zo heb je altijd een pen of stift bij.
Deze set van vijf Stabilo point 88 fineliners is handig als je houdt van color coding of het gebruik van verschillende kleuren in je planner, notebook, ... We stelden het kleurenpakket persoonlijk sam
Tab stickers
€ 9,95
Met onze nieuwe tabstickers creëer je in je planner, notebook, bullet journal, ... in een handomdraai een handige workflow. Hierdoor word je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!
Een set van 12 voorgesneden blanco A4-stickervellen, perfect om de extra tools die jij nodig hebt in plakken in je SuccesPlanner. Maakt knippen en lijmen overbodig.
Wil jij gezonde gewoontes kweken? Drink dan voldoende water. Liefst 1,5 liter per dag. Deze 56 watertracker stickers zorgen voor extra motivatie en reminders!
NIEUW: De “You are gold” pennencollectie! De SuccesPlanner-pen is een feit. Met deze balpen in gouden uitvoering komt jij altijd stijlvol voor de dag. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
NIEUW | Deze zalige, grappige en inspirerende stickers draaien rond zelfliefde en girl power! Twaalf vellen vol leuke stickers voor in je planner, op je notebook, op kaartjes naar vriendinnen, enz.
Dit pakket is er speciaal om kleur en perspectief in je leven te brengen. Kleur dankzij vijf leuke kaarten en perspectief dankzij een A1-wandkalender voor 2021, beiden in SuccesPlanner-stijl. Leuk om
NIEUW, uit de “You are gold” pennencollectie: De vulpen is terug, en hoe! Met deze elegante vulpen in gouden uitvoering ben jij zeker van uren schrijfplezier. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
Met onze ‘Positiviteit die blijft plakken’-stickerset maak jij van jouw planner een pareltje. Een set met +500 functionele, grappige, inzichtrijke stickers in m
NIEUW: De “You are gold” pennencollectie! De SuccesPlanner-pen is een feit. Met deze combinatie balpen + vulpen heb jij altijd een stijlvolle pen bij de hand.
Is “Stickers for life” jouw lijfspreuk? Dan word je helemaal blij van ons ‘Stickers for life’- combipakket! Een pakket met al onze stickersets.
Is “SuccesPlanner for life” jouw lijfspreuk (we love you, by the way!), dan hebben een een supercombipakket voor jou, het “Stickers en lijstjes all the way”-pak
Dit pakket is er speciaal voor onze trouwe SuccesPlanner-klanten. Het bevat alle nieuwe producten die we begin april 2021 lanceerden, en dat aan een voordeelprijs!
Een supervet combipakket met al onze essentials zodat jij de jumpstart maakt die je verdient!