Zelfklevende accessoires voor je planner!


Weergave:
 


Bezig met laden...
Penhouder
€ 2,45
Zelfklevende penhouder die past in de SuccesPlanner en SP Notes. Zo heb je altijd een pen of stift bij.
Tab stickers
€ 9,95
Met onze nieuwe tabstickers creëer je in je planner, notebook, bullet journal, ... in een handomdraai een handige workflow. Hierdoor word je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!
Een set van 12 voorgesneden blanco A4-stickervellen, perfect om de extra tools die jij nodig hebt in plakken in je SuccesPlanner. Maakt knippen en lijmen overbodig.
Wil jij gezonde gewoontes kweken? Drink dan voldoende water. Liefst 1,5 liter per dag. Deze 56 watertracker stickers zorgen voor extra motivatie en reminders!
Dit pakket is er speciaal om kleur en perspectief in je leven te brengen. Kleur dankzij vijf leuke kaarten en perspectief dankzij een A1-wandkalender voor 2021, beiden in SuccesPlanner-stijl. Leuk om
Met onze ‘Positiviteit die blijft plakken’-stickerset maak jij van jouw planner een pareltje. Een set met +500 functionele, grappige, inzichtrijke stickers in meer dan 12 uiteenlopende thema’s.
Is “Stickers for life” jouw lijfspreuk? Dan word je helemaal blij van ons ‘Stickers for life’- combipakket! Een pakket met al onze stickersets.
Is “SuccesPlanner for life” jouw lijfspreuk (we love you, by the way!), dan hebben een een supercombipakket voor jou, het “Stickers en lijstjes all the way”-pakket. Met hierin al onze nieuwe producten
Een supervet combipakket met al onze essentials zodat jij de jumpstart maakt die je verdient!