Zelfklevende accessoires voor je planner!


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Een doosje met zes koningsblauwe inktpatronen van het merk Pelican. Geschikt voor de vulpen uit onze "You are gold"-collectie.
Penhouder
€ 2,45
Zelfklevende penhouder die past in de SuccesPlanner en SP Notes. Zo heb je altijd een pen of stift bij.
Deze set van vijf Stabilo point 88 fineliners is handig als je houdt van color coding of het gebruik van verschillende kleuren in je planner, notebook, ... We stelden het kleurenpakket persoonlijk sam
Een doosje met vier soorten gouden accessoires for "keeping it together", letterlijk dan. Bevat punaises, paperclips en twee soorten klemmetjes.
Met deze maandtab-stickers creëer je in een handomdraai een handige workflow in je planner. Hierdoor wordt je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!
Een set van 12 voorgesneden blanco A4-stickervellen, perfect om de extra tools die jij nodig hebt in plakken in je SuccesPlanner. Maakt knippen en lijmen overbodig.
Met deze blanco tab-stickers creëer je in een handomdraai een handige workflow in elk notitiebok, boek of elke cursus. Hierdoor wordt je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!
Dit pakket bevat 5 kaartjes die meer kleur in je leven brengen.
Wil jij gezonde gewoontes kweken? Drink dan voldoende water. Liefst 1,5 liter per dag. Deze 56 watertracker stickers zorgen voor extra motivatie en reminders!
NIEUW: De “You are gold” pennencollectie! De SuccesPlanner-pen is een feit. Met deze balpen in gouden uitvoering komt jij altijd stijlvol voor de dag. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
Deze zalige, grappige en inspirerende stickers draaien rond zelfliefde en girl power! Twaalf vellen vol leuke stickers voor in je planner, op je notebook, op kaartjes naar vriendinnen, enz.
Dit pakket is er speciaal om kleur en perspectief in je leven te brengen. Kleur dankzij vijf leuke kaarten en perspectief dankzij een A1-wandkalender voor 2021, beiden in SuccesPlanner-stijl. Leuk om
NIEUW, uit de “You are gold” pennencollectie: De vulpen is terug, en hoe! Met deze elegante vulpen in gouden uitvoering ben jij zeker van uren schrijfplezier. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
Een superleuk pennenetui met de slogan 'Frankie says relax' in foliedruk erop. Met rits en verkrijgbaar in vier kleuren.
Met onze ‘Positiviteit die blijft plakken’-stickerset maak jij van jouw planner een pareltje. Een set met +500 functionele, grappige, inzichtrijke stickers in m
De “You are gold” pennencollectie! De SuccesPlanner-pen is een feit. Met deze combinatie balpen + vulpen heb jij altijd een stijlvolle pen bij de hand.
Is “Stickers for life” jouw lijfspreuk? Dan word je helemaal blij van ons ‘Stickers for life’- combipakket! Een pakket met al onze stickersets.
Is “SuccesPlanner for life” jouw lijfspreuk (we love you, by the way!), dan hebben een een supercombipakket voor jou, het “Stickers en lijstjes all the way”-pak
Speciaal voor iedereen die naar school gaat (om te werken of te studeren) hebben wie 3 pakketten samengesteld. Dit is het pakket SMALL.
Combipakketten for the win! We hebben 3 'Makes me Happy' pakketten samengesteld die passen voor iedereen. Dit is het pakket SMALL.
   1  2