Zelfklevende accessoires voor je planner!


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Een doosje met zes koningsblauwe inktpatronen van het merk Pelican. Geschikt voor de vulpen uit onze "You are gold"-collectie.
Penhouder
€ 2,45
Zelfklevende penhouder die past in de SuccesPlanner en SP Notes. Zo heb je altijd een pen of stift bij.
Een doosje met vier soorten gouden accessoires for "keeping it together", letterlijk dan. Bevat punaises, paperclips en twee soorten klemmetjes.
Wie schrijft die blijft. Met deze blister met drie zwarte inktvullingen val je niet snel zonder inkt.
Wie schrijft die blijft. Met deze blister met drie blauwe inktvullingen val je niet snel zonder inkt.
We ontwierpen de 'Sweet' stickerset om de cover van het Succesjesboek mee op te fleuren, zo wordt het boek helemaal 'sweet'-uniek.
We ontwierpen deze 'coole' stickerset om de cover van het Succesjesboek superknap te maken, zo wordt het boek helemaal 'coooool'.
Met deze maandtab-stickers creëer je in een handomdraai een handige workflow in je planner. Hierdoor wordt je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!
Een set van 12 voorgesneden blanco A4-stickervellen, perfect om de extra tools die jij nodig hebt in plakken in je SuccesPlanner. Maakt knippen en lijmen overbodig.
Met deze blanco tab-stickers creëer je in een handomdraai een handige workflow in elk notitiebok, boek of elke cursus. Hierdoor wordt je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!
Dit pakket bevat 5 kaartjes die meer kleur in je leven brengen.
Met deze semi-transparante bolletjesstickers duid je gemakkelijk afspraken aan in je SuccesPlanner.
NIEUWE KLEUREN | Wil jij gezonde gewoontes kweken? Drink dan voldoende water. Liefst 1,5 liter per dag. Deze 56 watertracker stickers zorgen voor extra motivatie en reminders!
NIEUW: De “You are gold” pennencollectie! De SuccesPlanner-pen is een feit. Met deze balpen in gouden uitvoering komt jij altijd stijlvol voor de dag. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
De zilverkleurige SuccesPlanner-pen. Met deze balpen in zilveren uitvoering komt jij altijd stijlvol voor de dag. Geleverd in een zilverkleurig bewaardoosje met opschrift "you totally can".
Deze gouden schaar is het geknipte bewijs dat multifunctioneel ook mooi kan zijn. De SuccesPlanner Schaar | knippen in stijl
Deze zalige, grappige en inspirerende stickers draaien rond zelfliefde en girl power! Twaalf vellen vol leuke stickers voor in je planner, op je notebook, op kaartjes naar vriendinnen, enz.
Washi-tape is ideaal voor het opfleuren van je journal en ook heel handig in het weekoverzicht van je SuccesPlanner: Je kunt gemakkelijk 'tijdsblokken' maken en zo overzicht creëren.
Uit de “You are gold” pennencollectie: De vulpen is terug, en hoe! Met deze elegante vulpen in gouden uitvoering ben jij zeker van uren schrijfplezier. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
De vulpen is terug, en hoe! Met deze elegante vulpen in zilverkleurige uitvoering ben jij zeker van uren schrijfplezier. Geleverd in een zilverkleurig bewaardoosje.
   1  2