Stickervellen voor jouw 'extra tools'
Stickervellen voor jouw 'extra tools'
Een set van 12 voorgesneden blanco A4-stickervellen, perfect om de extra tools die jij nodig hebt in plakken in je SuccesPlanner. Maakt knippen en lijmen overbodig.

Standaard levertijd

Ons inpakelfje is op vakantie! Je pakketje wordt eind juli verstuurd!

€ 9,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Met deze blanco stickerset van 12 beschrijfbare stickervellen optimaliseer je met het grootste gemak de inhoud van jouw SuccesPlanner!

1. Maak een keuze uit de tools die je gratis kunt downloaden vian onze site (je vindt ze hier!). We zijn volop bezig om het gamma tools en lijstjes uit te breiden, er zitten nog heel wat handige zaken aan te komen!

2. Print de tools rechtstreeks op deze A4-stickervellen met je thuisprinter. Je hoeft niets aan te passen. Gewoon printen zonder aanpassen en je hebt PERFECT passende tools, op maat van je SuccesPlanner en mooi in onze huisstijl.

3. Ook de juiste 'maat' uitknippen is niet nodig, de stickers zijn voorgeslit, je kunt ze zo losmaken van het A4-vel.

TIPS:
  • Jij bent jij, dat is net jouw superkracht! Maar dat betekent ook dat je je eigen specifieke noden hebt. Ben je bijvoorbeeld een leerkracht, maar ook net mama geworden? Dan ga je zowel de tools voor leerkrachten als die voor ouders handig vinden. Of misschien ben jij wel een ondernemer die extra energie steekt in zijn gezondheid? Voor jou hebben we onze tools voor ondernemers en de gezondheidstracker! Kortom, je beslist zelf welke tools jouw leven vergemakkelijken. Kijk snel op https://www.succesplanner.com/Tools en kies uit wat bij jou past.
  • Deze stickervellen kunnen perfect achteraan in jouw planner geplakt worden, of bijvoorbeeld op de lege pagina's tussen je maanden in. We zijn alvast benieuwd naar jouw eigenwijze versie!
  • Snel een belangrijk stickervel terugvinden in je planner? Dan kunnen onze tabs soelaas bieden!