Tab stickers

Met onze nieuwe tabstickers creëer je in je planner, notebook, bullet journal, ... in een handomdraai een handige workflow. Hierdoor word je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!

€ 9,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Of ik 15 oktober al iets heb opstaan? Of ik 3 februari in het buitenland was?
Hmmm... even snel opzoeken!

Met onze nieuwe tabstickers creëer je in je planner, notebook, bullet journal, ... in een handomdraai een handige workflow. Hierdoor word je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!

Bekijk hier de 3 Tab versies in detail!


De tabs zijn gemaakt uit stug papier en zijn gelamineerd (bedekt met een dun laagje plastic). Dit, in combinatie met de ronde hoeken, zorgt ervoor dat je tabs er een jaar lang mooi blijven uitzien en niet vuil worden.

Een setje bestaat uit 16 tabs: 12 maandtabs en 4 tekstvrije tabs, te plakken naar voorkeur. Er zijn drie kleurvarianten: zwart, vintage en pastel.


Deze tabs zijn gemakkelijk recht te plakken doordat het gedeelte dat op je blad hoort te komen wit is. Enkel het gedeelte dat uitsteekt heeft een kleur. Bovendien is het eenvoudig om de tabs te bevestigen op de juiste hoogte in je SuccesPlanner, omwille van onze voorgedrukte balkjes in de weekoverzichten.
De stickers ontvang je in een stevige envelop met een leuke quote, handig om alles in te bewaren! Deze envelop kun je ook achterin je planner of notebook plakken (past net in een A5-boekje).

COMBI-alert!

Pakket 1
Is “Stickers for life” jouw lijfspreuk? Dan word je helemaal blij van ons ‘Stickers for life’- combipakket!
Dit pakket bevat:
- de watertrackerset van 56 stickers, voor een jaar lang meer waterconsumptie
- de tabs: 16 degelijke gelamineerde tabs, waaronder 12 maandtabs en 4 lege tabs, voor een snelle navigatie door jouw planner. Deze zijn verkrijgbaar in drie kleurencombinaties (vintage, zwart en pastel).
- onze ‘Positiviteit die blijft plakken’-stickerset: meer dan 500 functionele, grappige, inzichtrijke stickers in meer dan 12 thema’s die jou gegarandeerd een goed gevoel zullen geven.
Koop deze stickers samen aan de combiprijs van 38,85 euro (Dat is een korting van 3 euro)!
Pakket 2
Is “SuccesPlanner for life” jouw lijfspreuk (we love you, by the way!), dan hebben een een supercombipakket voor jou, het “Stickers en lijstjes all the way”-pakket:
- Je krijgt al het bovenstaande (dus de drie stickersets)
- Plús ons superhandige boodschappenlijstje, waarmee je geld, tijd en frustraties bespaart en basically tijd wint om te stickeren en het geld terugverdient dat je zo meteen gaat uitgeven!
Dit pakket komt op 53,80 euro (Dat is een korting van zes euro)!

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook