Maak het PERSOONLIJK!

Je kunt je SuccesPlannerf, SP Notes of Succesjesboek een behoorlijk PERSOONLIJKE TOUCH geven!
Zet je naam, slogan of hashtag erop!
Of je de planner nu koopt voor jezelf, een vriend, een klant of als relatiegeschenk, wij maken het graag persoonlijk voor je.

Je kan steeds kiezen uit DIEPdruk of FOLIEdruk. Bij foliedruk gebruiken we DEZELFDE kleur folie als het logo. Dat past netjes samen.

Voorbeelden
Je kunt hieronder enkele voorbeelden ontdekken en onderaan kun je ook een filmpje (op Instagram) bekijken hoe we te werk gaan. 

Tekens
Onderaan deze pagina vind je alle letters & tekst terug die beschikbaar zijn in onze personalisatie-stempelset. Er zitten ook enkele speciale tekens en emoticons tussen. 
Opgelet, je personalisatie mag max. 18 tekens lang zijn (spaties inbegrepen). We kunnen ook maar op één regel drukken, dus niet meerdere regeltjes boven elkaar.

Bedrijven - als geschenk
Bedrijven die graag iets verder gaan bieden we enkele mogelijkheden: Je kunt een stempel laten maken van je bedrijfslogo (vanaf 40 planners of notitieboeken). Op die manier kunnen we je logo in diepdruk of foliedruk op SuccesPlanners of SP Notes notitieboeken plaatsen. We hebben speciale staffelkortingen bij aankopen vanaf 10 stuks. Wil je graag dat wij ook de verpakking en verzending voor je overnemen? Een speciaal kaartje meesturen met het pakket, ....? Dat kan. Wij denken graag mee!  

Wil je een persoonlijke touch aan de binnenkant van de planner? Ook hiervoor bedachten we enkele mogelijkheden! Gaande van gepersonaliseerde paginagrote stickers tot een binnenwerk op maat van jouw bedrijf. Opmerking: het is niet mogelijk om onderdelen van ons geregistreerd SuccesPlanner-planningsysteem te schrappen.  
Voor meer info, stuur gerust een mailtje naar info@succesplanner.com. Dan bezorgen wij je een overzicht met de mogelijkheden en prijzen.

Iets lager op deze pagina lees je trouwens nog de getuigenis van het Belgisch uitzendbureau Accent, dat een SuccesPlanner schenkt aan elke nieuwe werknemer.