Zelfklevende accessoires voor je planner!


Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
Een superleuk pennenetui met de slogan 'Frankie says relax' in foliedruk erop. Met rits en verkrijgbaar in vier kleuren.
Met onze ‘Positiviteit die blijft plakken’-stickerset maak jij van jouw planner een pareltje. Een set met +500 functionele, grappige, inzichtrijke stickers in m
De “You are gold” pennencollectie! De SuccesPlanner-pen is een feit. Met deze combinatie balpen + vulpen heb jij altijd een stijlvolle pen bij de hand.
De zilverkleurige "You totally can" pennencollectie! Met deze combinatie balpen + vulpen heb jij altijd een stijlvolle pen bij de hand.
Hou jij ook zo van lijstjes? Noteer je onderaan je to do lijst soms voltooide taken, enkel en alleen om ze meteen te kunnen afvinken? Dan is dit hét pakket voor jou!
Stickers are cool en fun! Je kunt je sticker-hartje serieus ophalen met dit zalig pakket!
De SuccesPlanner-basics in één fijn pakket.
Kleur maakt vrolijk. Gebruik het in je planning en het brengt ook nog eens meer overzicht en structuur. Win-win dus!
Zelfzorg - pakket
€ 109,95
Zorg goed voor jezelf dankzij deze zorgvuldig geselecteerde producten in het nieuwe zelfzorg-combipakket.
Ben jij een structuurgoeroe en is productiviteit je middle name? Of ben je net wél een warhoofd, maar zoek je hulpmiddeltjes om alles wat vlotter te laten verlopen? Dan is dit het pakket dat je zoekt!
Een MEGA combipakket met zowat alles uit onze collectie om die jumpstart te maken die je verdient én tegen een korting van 85 euro!
  1  2