Zelfklevende accessoires voor je planner!


Weergave:
  2 / 4  Bezig met laden...
Met de vier paperclips ‘now’, ‘later’, ‘keep’ en ons SP-logo deel je inkomende post en paperassen snel in in handige categorieën. Hallo structuur!
Met deze maandtab-stickers creëer je in een handomdraai een handige workflow in je planner. Hierdoor wordt je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!
Met deze blanco tab-stickers creëer je in een handomdraai een handige workflow in elk notitiebok, boek of elke cursus. Hierdoor wordt je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!
Wil jij gezonde gewoontes kweken? Drink dan voldoende water. Liefst 1,5 liter per dag. Deze 56 watertracker stickers zorgen voor extra motivatie en reminders!
De zilverkleurige SuccesPlanner-pen. Met deze balpen in zilveren uitvoering komt jij altijd stijlvol voor de dag. Geleverd in een zilverkleurig bewaardoosje met opschrift "you totally can".
Deze gouden schaar is het geknipte bewijs dat multifunctioneel ook mooi kan zijn. De SuccesPlanner Schaar | knippen in stijl
Een stijlvolle zeshoekig Wonderpotlood met donkerblauwe huls en rosé-goudkleurige afwerking. Geleverd in een rosé-goudkleurig bewaardoosje.
Een stijlvolle zeshoekig Wonderpotlood met oceaanblauwe huls en goudkleurige afwerking. Geleverd in een goudkleurig bewaardoosje.
Een stijlvolle zeshoekig Wonderpotlood met donkergroene huls en rosé-goudkleurige afwerking. Geleverd in een rosé-goudkleurig bewaardoosje.
Een stijlvolle zeshoekig Wonderpotlood met geborsteld goudkleurige huls en afwerking. Geleverd in een goudkleurig bewaardoosje.
Just rub it to erase it! Met deze markers verwijder je highlights weer even snel als dat je ze getekend hebt. De markers bevatten hittegevoelige inkt, die je gemakkelijk verwijdert met de witte gom aa
Deze zalige, grappige en inspirerende stickers draaien rond zelfliefde en girl power! Twaalf vellen vol leuke stickers voor in je planner, op je notebook, op kaartjes naar vriendinnen, enz.
Washi-tape is ideaal voor het opfleuren van je journal en ook heel handig in het weekoverzicht van je SuccesPlanner: Je kunt gemakkelijk 'tijdsblokken' maken en zo overzicht creëren.
🥳🎵 Met deze stickerset maak je van je planner of kalender een feestje. De set bevat themastickers rond feestdagen, vakanties, hoogtepunten en seizoenen.
Rollerpen roze
€ 15,95
Een stijlvolle zeshoekige rollerpen met roze huls en rosé-goudkleurige afwerking. Geleverd in een rosé-goudkleurig bewaardoosje.
Rollerpen groen
€ 15,95
Een stijlvolle zeshoekige rollerpen met groene huls en goudkleurige afwerking. Geleverd in een goudkleurig bewaardoosje.
Een stijlvolle zeshoekige rollerpen met blush huls en rosé-goudkleurige afwerking. Geleverd in een rosé-goudkleurig bewaardoosje.
Een stijlvolle kaarthouder uit messing. Ideaal om op een hedendaagse manier kaartjes of foto's een plaats te geven in je interieur.
Een stijlvolle zeshoekige rollerpen in geborsteld goudkleurige uitvoering. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
Een eyecacher voor aan je sleutelbos, handtas, pouch, make-uptas, pennenzak, ... Met jouw initialen in goudfolie erop en ruimte voor een foto van je geliefden binnenin.
  1  2  3 4