Zelfklevende accessoires voor je planner!


Weergave:
  2 / 3  Bezig met laden...
Met deze maandtab-stickers creëer je in een handomdraai een handige workflow in je planner. Hierdoor wordt je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!
Met deze blanco tab-stickers creëer je in een handomdraai een handige workflow in elk notitiebok, boek of elke cursus. Hierdoor wordt je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!
Wil jij gezonde gewoontes kweken? Drink dan voldoende water. Liefst 1,5 liter per dag. Deze 56 watertracker stickers zorgen voor extra motivatie en reminders!
NIEUW: De “You are gold” pennencollectie! De SuccesPlanner-pen is een feit. Met deze balpen in gouden uitvoering komt jij altijd stijlvol voor de dag. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
De zilverkleurige SuccesPlanner-pen. Met deze balpen in zilveren uitvoering komt jij altijd stijlvol voor de dag. Geleverd in een zilverkleurig bewaardoosje met opschrift "you totally can".
Deze gouden schaar is het geknipte bewijs dat multifunctioneel ook mooi kan zijn. De SuccesPlanner Schaar | knippen in stijl
Een stijlvolle zeshoekig Wonderpotlood met donkerblauwe huls en rosé-goudkleurige afwerking. Geleverd in een rosé-goudkleurig bewaardoosje.
Een stijlvolle zeshoekig Wonderpotlood met oceaanblauwe huls en goudkleurige afwerking. Geleverd in een goudkleurig bewaardoosje.
Een stijlvolle zeshoekig Wonderpotlood met geborsteld goudkleurige huls en afwerking. Geleverd in een goudkleurig bewaardoosje.
Deze zalige, grappige en inspirerende stickers draaien rond zelfliefde en girl power! Twaalf vellen vol leuke stickers voor in je planner, op je notebook, op kaartjes naar vriendinnen, enz.
Washi-tape is ideaal voor het opfleuren van je journal en ook heel handig in het weekoverzicht van je SuccesPlanner: Je kunt gemakkelijk 'tijdsblokken' maken en zo overzicht creëren.
🥳🎵 Met deze stickerset maak je van je planner of kalender een feestje. De set bevat themastickers rond feestdagen, vakanties, hoogtepunten en seizoenen.
Uit de “You are gold” pennencollectie: De vulpen is terug, en hoe! Met deze elegante vulpen in gouden uitvoering ben jij zeker van uren schrijfplezier. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
De vulpen is terug, en hoe! Met deze elegante vulpen in zilverkleurige uitvoering ben jij zeker van uren schrijfplezier. Geleverd in een zilverkleurig bewaardoosje.
Rollerpen roze
€ 15,95
Een stijlvolle zeshoekige rollerpen met roze huls en rosé-goudkleurige afwerking. Geleverd in een rosé-goudkleurig bewaardoosje.
Rollerpen groen
€ 15,95
Een stijlvolle zeshoekige rollerpen met groene huls en goudkleurige afwerking. Geleverd in een goudkleurig bewaardoosje.
Een stijlvolle zeshoekige rollerpen in geborsteld goudkleurige uitvoering. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
Een superleuk pennenetui met de slogan 'Frankie says relax' in foliedruk erop. Met rits en verkrijgbaar in vier kleuren.
Met onze ‘Positiviteit die blijft plakken’-stickerset maak jij van jouw planner een pareltje. Een set met +500 functionele, grappige, inzichtrijke stickers in m
Met onze ‘Positiviteit die NOG HARDER blijft plakken’-stickerset maak jij van jouw planner een pareltje. Een set met 580+ functionele, grappige, inzichtrijke stickers...
  1  2  3