Zelfklevende accessoires voor je planner!


Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
NIEUW: De “You are gold” pennencollectie! De SuccesPlanner-pen is een feit. Met deze balpen in gouden uitvoering komt jij altijd stijlvol voor de dag. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
De zilverkleurige SuccesPlanner-pen. Met deze balpen in zilveren uitvoering komt jij altijd stijlvol voor de dag. Geleverd in een zilverkleurig bewaardoosje met opschrift "you totally can".
Deze gouden schaar is het geknipte bewijs dat multifunctioneel ook mooi kan zijn. De SuccesPlanner Schaar | knippen in stijl
Deze zalige, grappige en inspirerende stickers draaien rond zelfliefde en girl power! Twaalf vellen vol leuke stickers voor in je planner, op je notebook, op kaartjes naar vriendinnen, enz.
Washi-tape is ideaal voor het opfleuren van je journal en ook heel handig in het weekoverzicht van je SuccesPlanner: Je kunt gemakkelijk 'tijdsblokken' maken en zo overzicht creëren.
🥳🎵 Met deze stickerset maak je van je planner of kalender een feestje. De set bevat themastickers rond feestdagen, vakanties, hoogtepunten en seizoenen.
Uit de “You are gold” pennencollectie: De vulpen is terug, en hoe! Met deze elegante vulpen in gouden uitvoering ben jij zeker van uren schrijfplezier. Geleverd in een gouden bewaardoosje.
De vulpen is terug, en hoe! Met deze elegante vulpen in zilverkleurige uitvoering ben jij zeker van uren schrijfplezier. Geleverd in een zilverkleurig bewaardoosje.
Een superleuk pennenetui met de slogan 'Frankie says relax' in foliedruk erop. Met rits en verkrijgbaar in vier kleuren.
Met onze ‘Positiviteit die blijft plakken’-stickerset maak jij van jouw planner een pareltje. Een set met +500 functionele, grappige, inzichtrijke stickers in m
Met onze ‘Positiviteit die NOG HARDER blijft plakken’-stickerset maak jij van jouw planner een pareltje. Een set met 580+ functionele, grappige, inzichtrijke stickers...
De “You are gold” pennencollectie! De SuccesPlanner-pen is een feit. Met deze combinatie balpen + vulpen heb jij altijd een stijlvolle pen bij de hand.
De zilverkleurige "You totally can" pennencollectie! Met deze combinatie balpen + vulpen heb jij altijd een stijlvolle pen bij de hand.
Hou jij ook zo van lijstjes? Noteer je onderaan je to do lijst soms voltooide taken, enkel en alleen om ze meteen te kunnen afvinken? Dan is dit hét pakket voor jou!
Stickers are cool en fun! Je kunt je sticker-hartje serieus ophalen met dit zalig pakket!
De SuccesPlanner-basics in één fijn pakket.
Kleur maakt vrolijk. Gebruik het in je planning en het brengt ook nog eens meer overzicht en structuur. Win-win dus!
Zelfzorg - pakket
€ 109,95
Zorg goed voor jezelf dankzij deze zorgvuldig geselecteerde producten in het nieuwe zelfzorg-combipakket.
Ben jij een structuurgoeroe en is productiviteit je middle name? Of ben je net wél een warhoofd, maar zoek je hulpmiddeltjes om alles wat vlotter te laten verlopen? Dan is dit het pakket dat je zoekt!
Een MEGA combipakket met zowat alles uit onze collectie om die jumpstart te maken die je verdient én tegen een korting van 85 euro!
  1  2