Blanco tab-stickers      Blanco tab-stickers      Blanco tab-stickers
      Blanco tab-stickers      Blanco tab-stickers      Blanco tab-stickers
Blanco tab-stickers
Met deze blanco tab-stickers creëer je in een handomdraai een handige workflow in elk notitiebok, boek of elke cursus. Hierdoor wordt je boek een nog overzichtelijker werkinstrument!

Standaard levertijd

3 tot 5 werkdagen

€ 10,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Na het succes van onze maandtab-stickers waarbij de maanden voorgedrukt op de tabs staan kregen we regelmatig de vraag of dit ook mogelijk was in elke blanco tabs, om zelf het gebruik ervan te bepalen.

Jullie vragen, wij draaien ;-) Voortaan kun je ook aan de slag met de blanco-tabstickers. Zij zorgen ervoor dat je vlot kunt navigeren in je SP Notes of ander boek, handboek, cursus, ....

De tabs zijn gemaakt uit stug papier en zijn gelamineerd (bedekt met een dun laagje plastic). Dit, in combinatie met de ronde hoeken, zorgt ervoor dat je tabs er een jaar lang mooi blijven uitzien en niet vuil worden.

Een setje bestaat uit 16 blanco tabs, indien gewenst beschrijfbaar met een permanent marker zoals een alcoholstift. Vanwege het plastic beschermlaagje over de tabs is het niet mogelijk om erop te schrijven met een gewone pen of fineliner. Er zijn twee kleurvarianten: pastel en regenboog.


Deze tabs zijn gemakkelijk recht te plakken doordat het gedeelte dat op je blad hoort te komen wit is. Enkel het gedeelte dat uitsteekt heeft een kleur. Bovendien is het eenvoudig om de tabs te bevestigen op de juiste hoogte in je SuccesPlanner, omwille van onze voorgedrukte balkjes in de weekoverzichten.
De stickers ontvang je in een stevige envelop met een leuke quote, handig om alles in te bewaren! Deze envelop kun je ook achterin je planner of notebook plakken (past net in een A5-boekje).

Deze tabs zijn erg populair bij onze klanten en we hebben ze dan ook toegevoegd aan een aantal combi-pakketten.

Benieuwd naar deze pakketten? Je vindt ze hier