Zelfklevende accessoires voor je planner!


Weergave:
  3 / 3  Bezig met laden...
De “You are gold” pennencollectie! De SuccesPlanner-pen is een feit. Met deze combinatie balpen + vulpen heb jij altijd een stijlvolle pen bij de hand.
De zilverkleurige "You totally can" pennencollectie! Met deze combinatie balpen + vulpen heb jij altijd een stijlvolle pen bij de hand.
Een stijlvolle set met daarin de zeshoekige rollerpen met groene huls & het bijpassend Wonderpotlood met oceaanblauwe huls. Beiden met goudkleurige afwerking & geleverd in een goudkleurige bewaardoos.
Een stijlvolle set met daarin de zeshoekige rollerpen met roze huls & het bijpassend Wonderpotlood met donkerblauwe huls. Beiden met rosé-goudkleurige afwerking & geleverd in een rosé-goudkleurige bew
Een stijlvolle set met daarin de zeshoekige rollerpen in geborstelde goudkleur & het bijpassend Wonderpotlood. Geleverd in een goudkleurige bewaardoos.
Hou jij ook zo van lijstjes? Noteer je onderaan je to do lijst soms voltooide taken, enkel en alleen om ze meteen te kunnen afvinken? Dan is dit hét pakket voor jou!
Stickers are cool en fun! Je kunt je sticker-hartje serieus ophalen met dit zalig pakket!
Je mama verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk? Dan is ons limited edition Moederdagpakket helemaal wat je zoekt! Een mooi pakket met een notitieboek met kunstlederen kaft én haar naam...
De SuccesPlanner-basics in één fijn pakket.
Kleur maakt vrolijk. Gebruik het in je planning en het brengt ook nog eens meer overzicht en structuur. Win-win dus!
Zorg goed voor jezelf dankzij deze zorgvuldig geselecteerde producten in het nieuwe zelfzorg-combipakket.
Ben jij een structuurgoeroe en is productiviteit je middle name? Of ben je net wél een warhoofd, maar zoek je hulpmiddeltjes om alles wat vlotter te laten verlopen? Dan is dit het pakket dat je zoekt!
Een MEGA combipakket met zowat alles uit onze collectie om die jumpstart te maken die je verdient én tegen een korting bijna 100 euro euro!
  1 2  3