Zelfklevende accessoires voor je planner!


Weergave:
  3 / 4  Bezig met laden...
Een eyecacher voor aan je sleutelbos, handtas, pouch, make-uptas, pennenzak, ... Met jouw initialen in goudfolie erop en ruimte voor een foto van je geliefden binnenin.
Een eyecacher voor aan je sleutelbos, handtas, pouch, make-uptas, pennenzak, ... Met jouw initialen in goudfolie erop en ruimte voor een foto van je geliefden binnenin.
Een superleuk pennenetui met de slogan 'Frankie says relax' in foliedruk erop. Met rits en verkrijgbaar in vier kleuren.
Met onze ‘Positiviteit die blijft plakken’-stickerset maak jij van jouw planner een pareltje. Een set met +500 functionele, grappige, inzichtrijke stickers in m
Met onze ‘Positiviteit die NOG HARDER blijft plakken’-stickerset maak jij van jouw planner een pareltje. Een set met 580+ functionele, grappige, inzichtrijke stickers...
Een foutje is snel gemaakt en een planning kan wijzigen. Met deze set van acht uitwisbare pennen hou je het netjes en overzichtelijk. Gewoon even uitgommen met het uiteinde van de pen.
De “You are gold” pennencollectie! De SuccesPlanner-pen is een feit. Met deze combinatie balpen + vulpen heb jij altijd een stijlvolle pen bij de hand.
De zilverkleurige "You totally can" pennencollectie! Met deze combinatie balpen + vulpen heb jij altijd een stijlvolle pen bij de hand.
Een stijlvolle set met daarin de zeshoekige rollerpen met groene huls & het bijpassend Wonderpotlood met oceaanblauwe huls. Beiden met goudkleurige afwerking & geleverd in een goudkleurige bewaardoos.
Een stijlvolle set met daarin de zeshoekige rollerpen met roze huls & het bijpassend Wonderpotlood met donkerblauwe huls. Beiden met rosé-goudkleurige afwerking & geleverd in e
Een stijlvolle set met daarin de zeshoekige rollerpen met blush huls & het bijpassend Wonderpotlood met donkergroene huls. Beiden met rosé-goudkleurige afwerking.
Een stijlvolle set met daarin de zeshoekige rollerpen in geborstelde goudkleur & het bijpassend Wonderpotlood. Geleverd in een goudkleurige bewaardoos.
Hou jij ook zo van lijstjes? Noteer je onderaan je to do lijst soms voltooide taken, enkel en alleen om ze meteen te kunnen afvinken? Dan is dit hét pakket voor jou!
Stickers are cool en fun! Je kunt je sticker-hartje serieus ophalen met dit zalig pakket!
geen tekst
geen tekst
De SuccesPlanner-basics in Ă©Ă©n fijn pakket.
  1 2  3  4