Positiviteit die blijft plakken stickerset

Met onze ‘Positiviteit die blijft plakken’-stickerset maak jij van jouw planner een pareltje. Een set met +500 functionele, grappige, inzichtrijke stickers in m

Standaard levertijd

Levertijd is 3-5 dagen.

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Stickeren iets voor kinderen? Neen hoor, stickeren is superleuk! Met deze zeer uitgebreide stickerset van meer dan 500 stickers over 18 vellen maak jij van je planner een pareltje. “Creativiteit is intelligentie die zich amuseert”, zei een zeer slimme man ooit. Wij voegen daar graag aan toe dat creativiteit energie geeft, ons toelaat om anders naar de dingen te kijken en zoveel meer.

Bekijk hier de stickerset in detail!


Onze stickers doen je lachen, brengen inzichten en reminders, ondersteunen je in je dagelijkse planning, enz. Elke set ademt een andere sfeer (bvb. coffee and sweets, girlboss, 80’s, summer, roses are red, free as a bird, full moon, plants, cactus, …) Want jij voelt je toch ook niet elke week hetzelfde?! 

Deze stickers kun je gebruiken in eender welke planner of notebook. SuccesPlanner-gebruikers hebben een streepje voor: de afmetingen van de stickers zijn perfect voor in je weekoverzicht. Over elk klein detail is nagedacht!

De stickers ontvang je in een stevige envelop met een leuke quote, handig om alles in te bewaren! Deze envelop kun je ook achterin je planner of notebook plakken (past net in een A5-boekje). De stickers zijn trouwens ook perfect beschrijfbaar met je lievelingspen. Of met elke ander pen, stift of fineliner.
 

COMBI-alert!

Pakket 1
Is “Stickers for life” jouw lijfspreuk? Dan word je helemaal blij van ons ‘Stickers for life’- combipakket!
Dit pakket bevat:
- de watertrackerset van 56 stickers, voor een jaar lang meer waterconsumptie
- de tabs: 16 degelijke gelamineerde tabs, waaronder 12 maandtabs en 4 lege tabs, voor een snelle navigatie door jouw planner. Deze zijn verkrijgbaar in drie kleurencombinaties (vintage, zwart en pastel).
- onze ‘Positiviteit die blijft plakken’-stickerset: meer dan 500 functionele, grappige, inzichtrijke stickers in meer dan 12 thema’s die jou gegarandeerd een goed gevoel zullen geven.
Koop deze stickers samen aan de combiprijs van 38,85 euro (Dat is een korting van 3 euro)!

Pakket 2
Is “SuccesPlanner for life” jouw lijfspreuk (we love you, by the way!), dan hebben een een supercombipakket voor jou, het “Stickers en lijstjes all the way”-pakket:
- Je krijgt al het bovenstaande (dus de drie stickersets)
- Plús ons superhandige boodschappenlijstje, waarmee je geld, tijd en frustraties bespaart en basically tijd wint om te stickeren en het geld terugverdient dat je zo meteen gaat uitgeven!
Dit pakket komt op 53,80 euro (Dat is een korting van zes euro)!

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook