'Brushletteren met starterset small Overzicht starterset basis
'Brushletteren met starterset small Overzicht starterset basis
Online cursus 'Brushletteren voor beginners' & Starterset SMALL
In dit pakket zit de toegang tot de online cursus 'Brushletteren voor beginners' (24,95 euro) en een kleine starterset met alle essentiële materialen die tijdens de cursus gebruikt worden.

Standaard levertijd

3 tot 5 werkdagen

€ 48,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Heb je er altijd van gedroomd mooi te kunnen schrijven? Ben je graag creatief bezig met penselen, stiften of inkt? Dan is brushletteren zeker iets voor jou!
Dit pakket bestaat uit de online cursus 'Brushletteren voor beginners' (t.w.v. 24,95 euro) en een starterset met de essentiële materialen om aan de slag te gaan (t.w.v. 23,95 euro):

* Onze online cursus omvat 70 minuten aan beeldmateriaal, verdeeld onder 20 lessen, waarbij zij je stap voor stap leert brushletteren. Je kunt de filmpjes bekijken wanneer je wilt, waar en met welk toestel (smartphone, tablet, pc...).Je kunt ze ook herbekijken, ze zijn 100 dagen lang tot jouw beschikking. Maar we durven te wedden dat je tegen die tijd je nieuwe vaardigheid al onder de knie hebt! Na aankoop van deze bundel ontvang je binnen de 3 werkdagen je inloggegevens voor de cursus.

* Starterset: Op grote vraag van onze klanten is deze cursus ook beschikbaar met een basisset aan materialen om van start te gaan. Het gaat om een set die Stephanie voor jou heeft samengesteld, met haar favoriete producten. Dat betekent:
- Een zwarte brushpen van Edding
- Een dunne brushpen van Pentel
- Een grijze dubbele brushpen van Tombow (voor schaduws)
- Een fineliner
- Een print-out van de bijbehorende oefenbundel van meer dan 30 pagina's, afgedrukt op extra glad papier. Dat is nl. het ideaal papier om te leren brushletteren.


* Verzendkosten zijn inbegrepen in de prijs!