Online cursus 'Brushletteren voor beginners' & Starterset MEDIUM Overzicht starterset medium
Online cursus 'Brushletteren voor beginners' & Starterset MEDIUM Overzicht starterset medium
Online cursus 'Brushletteren voor beginners' & Starterset MEDIUM
In dit pakket zit de toegang tot de online cursus 'Brushletteren voor beginners' (24,95 euro) en een starterset met alle materialen die tijdens de cursus gebruikt worden.
€ 74,90
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Heb je er altijd van gedroomd mooi te kunnen schrijven? Ben je graag creatief bezig met penselen, stiften of inkt? Dan is brushletteren zeker iets voor jou!
Dit pakket bestaat uit de online cursus 'Brushletteren voor beginners' (t.w.v. 24,95 euro) en een starterset met alle materialen die in de cursus gebruikt worden, dus ook in het extra hoofdstuk met andere technieken (t.w.v. 49,95 euro).

* Onze online cursus omvat 70 minuten aan beeldmateriaal, verdeeld onder 20 lessen, waarbij zij je stap voor stap leert brushletteren. Je kunt de filmpjes bekijken wanneer je wilt, waar en met welk toestel (smartphone, tablet, pc...).Je kunt ze ook herbekijken, ze zijn 100 dagen lang tot jouw beschikking. Maar we durven te wedden dat je tegen die tijd je nieuwe vaardigheid al onder de knie hebt! Na aankoop van deze bundel ontvang je binnen de 3 werkdagen je inloggegevens voor de cursus.

* Starterset medium: Op grote vraag van onze klanten is deze cursus ook beschikbaar met een basisset aan materialen om van start te gaan. Het gaat om een set die Stephanie voor jou heeft samengesteld, met haar favoriete producten. Dit pakket bevat alle onderdelen van de starterset small én alle materialen die gebruikt worden in het laatste hoofdstuk, dat gaat over extra technieken. Dat betekent:
- Een zwarte brushpen van Edding
- Een dunne brushpen van Pentel
- Een grijze dubbele brushpen van Tombow (voor schaduws)
- Een fineliner
- Een handpicked set van zes Tombow AB-T dual brushpennen, ideaal om te blenden. Dit met de kleuren die Stephanie zelf het vaakst gebruikt en die dus niet standaard in een pakket bij zitten... (In het standaardpakket van Tombow zitten niet zo'n mooie kleuren ;-))
- Een witte gelpen
- Een waterbrush
- Een print-out van de bijbehorende oefenbundel van meer dan 30 pagina's, afgedrukt op extra glad papier. Dat is nl. het ideaal papier om te leren brushletteren.

Aan dit pakket ga je ook na de cursus nog urenlang plezier beleven!

* Verzendkosten zijn inbegrepen in de prijs!