starterset medium
Starterset MEDIUM
In dit pakket zit een starterset met alle materialen die tijdens de cursus gebruikt worden.

Standaard levertijd

3 tot 5 werkdagen

€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Heb je er altijd van gedroomd mooi te kunnen schrijven? Ben je graag creatief bezig met penselen, stiften of inkt? Dan is brushletteren zeker iets voor jou!
Dit pakket bestaat uit een starterset met de alle materialen die in de cursus gebruikt worden, dus ook in het extra hoofdstuk met andere technieken. Toegang tot de online cursus is niet inbegrepen in dit pakket.

Starterset medium: Op grote vraag van onze klanten is deze cursus ook beschikbaar met een basisset aan materialen om van start te gaan. Het gaat om een set die Stephanie voor jou heeft samengesteld, met haar favoriete producten. Dit pakket bevat alle onderdelen van de starterset small én alle materialen die gebruikt worden in het laatste hoofdstuk, dat gaat over extra technieken. Dat betekent:
- Een zwarte brushpen van Edding
- Een dunne brushpen van Pentel
- Een grijze dubbele brushpen van Tombow (voor schaduws)
- Een fineliner
- Een handpicked set van zes Tombow AB-T dual brushpennen, ideaal om te blenden. Dit met de kleuren die Stephanie zelf het vaakst gebruikt en die dus niet standaard in een pakket bij zitten... (In het standaardpakket van Tombow zitten niet zo'n mooie kleuren ;-))
- Een witte gelpen
- Een waterbrush
- Een print-out van de bijbehorende oefenbundel van meer dan 30 pagina's, afgedrukt op extra glad papier. Dat is nl. het ideaal papier om te leren brushletteren.

Aan dit pakket ga je ook na de cursus nog urenlang plezier beleven!

* Verzendkosten zijn inbegrepen in de prijs!