Zwarte Academische SuccesPlanner '20-'21

UITVERKOCHT! Deze SuccesPlanner is helaas volledig uitverkocht en zal ook niet meer terug binnenkomen voor '20-'21.

€ 36,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Velden met een * zijn verplichte velden
Op verlanglijst
 

UITVERKOCHT! Deze SuccesPlanner is helaas volledig uitverkocht en zal ook niet meer terug binnenkomen voor '20-'21. We verwijzen je graag door naar de champagnekleurige academische SuccesPlanner, de zwarte 2021-planner of de zwarte ongedateerde planner.

---------

Een goed overzicht brengt rust en inzicht. De SuccesPlanner combineert je persoonlijke en professionele agenda. Hij geeft ruimte aan al je gedachten. Hij laat je nadenken over wat je écht wilt en helpt je om hierin concreter te worden. Het is een combinatie van een handige planner en een werkboek om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak. Deze academische editie is er speciaal voor iedereen in het onderwijs, zowel studenten als docenten, leerkrachten, lectoren, professoren, …

Blader hier door de academische SuccesPlanner!

Specificaties planner:
 
•    Zwarte kleur met gouden logo 
•    Rustig groen gekleurd binnenwerk
•    2 leeslintjes voor handige gebruik
•    Sluitelastiek
•    Formaat 19 x 24,5 cm (tussen A4 en A5-formaat in)
•    240 pagina's

 
Specificaties inhoud:
  • Loopt van augustus 2020 t.e.m. juli 2021
  • Bevat alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties en feestdagen
  • Agendagedeelte voor meer structuur en balans: jaaroverzicht met notitieruimte, 12 maandoverzichten, 53 weekoverzichten (met ruimte voor to’s (privé en school), focuspunten, notitieruimte, opdeling per half uur (ook in de weekends hele dagen), deadlines, reminders, etc), 4 lege lesroosters, een dubbele ‘bujo’- of notitiepagina na elke maand, …Lifecoach op papier: Stap voor stap-plan van jouw ‘waarom’ en dromen naar concreet plan, doelenlijst voor komend jaar, maandelijkse check-ups met reflectievragen, vragenlijst rond jouw welbevinden op school, levenswiel, …
 
NOG NIEUW vanaf dit jaar: Vul jouw planner aan met tools op maat!
Omdat jouw noden als student of onderwijsprofessional heel specifiek kunnen zijn, bieden wij op onze website een (groeiende) waaier aan extra tools en lijstjes aan, gratis en voor niets. Je kunt deze downloaden, afprinten en inplakken. Ze zijn netjes op maat van je planner en helemaal in onze huisstijl. Achteraan in je planner hebben we een aantal pagina’s voorzien voor deze tools.
En omdat niemand ‘alleen maar’ student of docent is komen er tal van andere trackers, lijstjes en tools bij, zoals ‘Mijn jaar in pixels’, een gezondheidstracker, tools voor ondernemers (zoals km-registratie), voor ouders en zoveel meer.
Nieuwsgierig naar de tools? Klik dan hier voor een tipje van de sluier (De pagina is nog even in opbouw!)

Geen zin om te knippen en plakken? Niet nodig dankzij onze blanco stickervellen.

P.S. COMBI-ALERT // Onze SP Notes al gezien? Een multifunctioneel notitieboekje dat perfect samengaat met je SuccesPlanner. Niet alleen qua looks maar ook wat betreft inhoud, dankzij een handig verwijssysteem. Je kunt ze hier samen bestellen voor 59,95 euro i.p.v. 61,90 euro!

OPMERKING: Bestellingen die een pre-order product bevatten zullen pas bezorgd worden als alle bestelde artikels in voorraad zijn. Er zijn geen deelleveringen mogelijk.
 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook