Ongedateerde Camel SuccesPlanner

De camelkleurige SuccesPlanner waar je zelf de datums kunt invullen. Deze heeft dezelfde inhoud als de klassieke versie, met maand- en weekoverzichten...

Standaard levertijd

Levering in 3-5 werkdagen

€ 34,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Een goed overzicht brengt rust en inzicht. De SuccesPlanner combineert je persoonlijke en professionele agenda. Hij geeft ruimte aan al je gedachten. Hij laat je nadenken over wat je écht wilt en helpt je om hierin concreter te worden. Het is een combinatie van een handige planner en een werkboek om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak. In deze versie kun je zelf de datums invullen in de handige weekoverzichten. Dat is niet alleen makkelijk, je zet de planner nog eens volledig naar jouw hand. De opbouw en inhoud zijn gelijk aan die van de klassieke planner.

•    Camel kleur met zilveren logo en fris blauw gekleurd binnenwerk
•    2 leeslintjes voor handige gebruik
•    Sluitelastiek
•    Formaat 19 x 24,5 cm (tussen A4 en A5-formaat in)
•    240 pagina's

Deze planner heeft dezelfde opbouw als de andere SuccesPlanners en ook de inhoud is op enkele details na dezelfde. Alleen… er staan geen datums in gedrukt. Je kunt hem zelf voorzien van datums, hierdoor kun je iedere maand van het jaar starten! Ook deze versie is voorzien van een lijst met alle schoolvakanties en feestdagen in België en Nederland en jaarkalenders t.e.m. 2021. Hij bevat genoeg ruimte om er 12 maanden lang mee aan de slag te gaan. 
Ideaal voor o.m. docenten, leerkachten, studenten en iedereen die niet tot 1 januari wilt wachten om aan de slag te gaan met deze tool voor een beter inzicht, groei en balans! 

Nieuwe pagina's zijn:
jaaroverzicht met notitieruimte • mijn doelenlijst voor komend jaar • mijn plannen en planningen •  productiviteitsbooster • zogenaamde 'dotted pagina's' na elke maand (handig om dingen te noteren, creatief te zijn, schema's te maken, enz.)

OPGELET: Deze planner komt uit ons bestaand assortiment en valt niet onder de pre-orders. Dat betekent dat je hem al binnen de 3 tot 5 werkdagen kunt verwachten. De pre-order actie met de Stabilo pastelmarkers is NIET van toepassing op deze planner.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.