Combipakket SuccesPlanner en FamiliePlanner
CombiPakket: SuccesPlanner én FamiliePlanner

PRE-ORDER! Wegens grote vraag gaat deze opnieuw in productie. Wil je zeker zijn van jouw exemplaar, plaats dan nu je pre-order. De levering is voorzien eind maart, dan bezorgen we je het hele p...

€ 59,90
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

PRE-ORDER! Wegens grote vraag gaat deze opnieuw in productie. Wil je zeker zijn van jouw exemplaar, plaats dan nu je pre-order. De levering is voorzien eind maart, dan bezorgen we je het hele pakket  (Familieplanner en SuccesPlanner). Overtuigd van de voordelen van zowel de SuccesPlanner als de FamiliePlanner? Dan is het combipakket iets voor jou! 

Als je voor dit pakket kiest dan: 

- ontvang je jouw SuccesPlanner naar keuze,
- plus een exemplaar van de FamiliePlanner,
- en omdat we het zo leuk vinden dat je er volledig voor gaat, krijg je de penhouder t.w.v. 2,45 euro er GRATIS bij. Bovendien betaal je 4,95 euro verzendkosten i.p.v. 7,5 euro verzendkosten (dit zijn de gebruikelijke kosten bij een bestelling van meer dan één planner). Een fijne besparing van 5 euro!

Voor meer details in verband met de SuccesPlanner en de FamiliePlanner kun je klikken op de afzonderlijke producten op de pagina ‘Bestellen’. Maar niet vergeten, als je voor the full package gaat, kies dan voor het CombiPakket, zodat je van de gratis penhouder en de verlaagde verzendkosten geniet!
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook