DE SUCCESPLANNER COMMUNITY AAN HET WOORD


Wij hechten veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Niets doet ons meer plezier dan wanneer zij hun ervaringen rond de SuccesPlanner delen.
Hieronder horen we graag of én hoe de SuccesPlanner een meerwaarde betekent in jouw leven.
Voor enkele meer uitgebreide tips met SuccesPlanners kan je terecht op onze pagina Inspiratie (rubriek 'SuccesPlanner aan het woord').

Evelien Aarten - 20/12/2017 om 09:12

Ik gebruik de succesplanner nu al met ontzettend veel plezier. Heerlijk om zo een helder overzicht te creëren voor de doelen die ik heb voor 2018. Erg rustige, maar toch hippe lay-out. Snelle verzending en persoonlijk, helemaal blij! Ziet er mooi en professioneel uit als ik een afspraak in plan met klanten.

An Vandervaeren - 06/11/2017 om 11:13

Hier een SuccesPlanner gebruiker van het eerste uur! Elke editie wordt telkens beter, net zoals de stijging van mijn eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. En dat is zéker mede dankzij de SuccesPlanner!

Elke opengeslagen week geeft een perfect overzicht. Ik hou van die structuur, dat schema, dat visuele... Vroeger werkte ik met aparte kleurtjes, nu is werk & privé in balans, helemaal 'blended' en zijn de kleurtjes niet meer nodig.
Er zijn maar 3 weken volledig blanco en dat is 't groot verlof! Dan weet ik zelfs vaak niet welke dag het is.
Voor de rest heb ik m'n agenda altijd bij, net zoals m'n huissleutels en m'n portefeuille.

De tussentijdse check-ups zorgen voor een terugblik waar je anders zomaar aan voorbij loopt. Terwijl mij dat altijd extra stimulans geeft, een schouderklopje voor hetgene ik al gepresteerd heb, daar sta je anders te weinig bij stil. Net die dingen geven me extra moed & doorzettingsvermogen!

Ik kies bewust en zeg volmondig JA tegen m'n jaarlijks nieuwe SuccesPlanner, want dan zeg ik JA tegen m'n persoonlijke en professionele groei!

Heidi De Wit - 26/10/2017 om 17:55

Top agenda,héél overzichtelijk,genoeg ruimte om alles te noteren.

Filip Hellings - 23/10/2017 om 15:39

De succesplanner vanaf dag 1 maar half gebruikt. Door het gebruik van een digitale én een geschreven agenda viel ik vaak terug op de digitale versie vanwege; altijd in mijn broekzak. Technologie is mooi maar dan ook enkel als alles werkt. Na een crash van mijn digitaal agenda systeem in juli 2017 volledig overgeschakeld op de succesplanner en ik ga niet meer terug.

Voor mij geeft een geschreven agenda meer rust. Hij is niet zo aanpasbaar als een digitale en dat zie ik als een enorm voordeel. Waar ik vroeger vaker dingen verplaatste van datum blijft in mijn succesplanner om de een of andere reden alles beter op zijn plek staan. Iets wat voor mij comfortabeler aanvoelt.

Aangezien dat ik in juli van start gegaan ben was de ongedateerde planner dan ook super handig.

Ik ben een uitermate tevreden gebruiker!

Christos Knieper - 20/10/2017 om 14:31

Succesplanner heeft mij geweldig geholpen als netwerkmarketeer: plannen, evalueren, nieuwe inzichten ontwikkelen,... Het is allemaal nodig om succesvol te worden én Succesplanner biedt het aan.
Ik kan het aan iedereen, in eender welke branche, aanbevelen.

 
Pagina 1 van 1